Restaurant Rustic Tabaci
Restaurantul Rustic Tabaci poate gazdui o gama diversificata de evenimente, de la nunti si botezuri pana la banchete si petreceri private. Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate pentru momentele unice din viata lor.

Cu un decor interior elegant, vrem sa lasam o amprenta unica personalizata pentru fiecare eveniment organizat, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati: fie de o nunta de vis, fie de o petrecere privata de succes, si asta doar aici la Rustic Tabaci, in Drobeta Turnu Severin. Va asteptam cu drag!

Restaurantul Rustic Tabaci poate gazdui o gama diversificata de evenimente, de la nunti si botezuri pana la banchete si petreceri private.

Cu toti visam la o nunta frumoasa si memorabila. Dar sa fii in centul atentiei o zi intreaga si totodata sa te asiguri ca toate lucrurile decurg fara probleme poate fi o provocare. Restaurant Rustic Tabaci ofera servicii personalizate pentru a va ajuta sa va planificati evenimentul fara efort si fara griji, iar distractia sa fie pe gustul dumneavoastra.

Permiteti-ne sa transformam acea zi speciala, fie ca este vorba de o nunta sau un botez, o petrecere privata sau un banchet, intr-o amintire unica pe care suntem siguri ca veti vrea sa o retraiti cu placere oricand.

Filozofia noastra este simpla: evenimente de succes de fiecare data!

Va asteptam cu drag,
Restaurant Rustic Tabaci